REAGIRANJE NA OBJAVLJENI ČLANAK

Odvjetnik Isabelle Kim Popović: Ona nema nikakve veze sa bilo kakvom vrstom prostitucije, pa ni s `eltinom´

Zagreb, 020410. Studio Jadran filma.Prva RTL-ova zabavna emisija uzivo, druge sezone,Hrvatska trazi zvijezdu. Sesnaestero kandidata otpjevalo je pred publikom i zirijem, hrvatske pjesme koje su sami odabrali.Na slici: Isabella Kim Popovic.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Na portalu Jutarnji.hr od 19. srpnja 2011., na stranici objavljen je naslov `Seks skandal: Maja Morales i Simona Gotovac bile su 'maserke'. Po gaži su dobivale 500 eura i više´, s pripadajućim tekstom, te je uz navedeni naslov objavljena fotografija Isabelle Kim Popović, uz fotografije Maje Morales i Simone Gotovac.

U pratećem tekstu za Isabellu Kim- Popović iznose se teške insinuacije i klevete, citat: `Maja Morales , Simona Gotovac i Isabella Kim Popović najeksponiranije su starlete koje se nalaze u optužnom prijedlogu protiv Nebojše Perunovića. Dobivale su po 'gaži' od 500 eura naviše.´i slično.

U navedenome članku navedeni su neistiniti navodi i objede na račun moje stranke kojima je se želi oklevetati i dikvalificirati kao osobu, pa se neistinito navodi da je gđica Isabella bila dio lanca koji je organizirao Nebojša Perunović, karakterizirajući pritom moju klijenticu kao osobu koja se bavi prostitucijom.

Prvenstveno, gđica Popović nema apsolutno nikakve veze sa bilo kakvom vrstom prostitucije, pa ni spomenute `elitne´, već se svojim mukotrpnim radom, znanjem i zalaganje bori za što bolji položaj u društvu.

Smatram da navedeni članak teško kleveće i vrijeđa čast i ugled gospodične Isabelle Kim Popović jer za citirane navode iznijete u tekstu ne postoji niti jedna validna činjenica, niti autor navodi takvu činjenicu.

Nivo takvog neukusnog senzacionalizma koji moju klijenticu lažno dovodi u vezu sa lancem elitne prostitucije nije potrebno dodatno komentirati, no sigurno je da isto sa novinarstvom nema nikakvih dodirnih točaka, a kod čitatelja izaziva silno poguban dojam za moju klijenticu, pa i stigmu koja će je pratiti cijeli život.

S poštovanjem,

Marko Smolek, odvjetnik Isabelle Kim Popović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 11:37